STUDIO e-hair, THE LOOK

The Look

Välkommen till The Look

Öppettider: Mån-Fre 09-18, Lör 09-14

Hos oss möter du ett team som brinner för god service och som vill inspirera och ge dig som kund en bra upplevelse. Alla medarbetare deltar ständigt i utbildningar och kurser för att ta del av de senaste trenderna och teknikerna. Med hög kvalité på både behandlingar och produkter hjälper vi dig att skapa din hårdröm.


Vi erbjuder Hairtalk extensions

Vi arbetar och samarbetar med Hairtalk extensions. Hairtalks hårkvalitet är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvaliteten håller omsättning efter omsättning! Hairtalk är även etisk handlat hår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet. Hairtalk erbjuder 27 exklusiva grundfärger som gör det möjligt för dig att kombinera håret till hundratals unika nyanser. Håret finns i 3 längder.

Patenterat tejpsystem

Hairtalks speciella tejp är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår, alla kan alltså bära Hairtalk! Tejpen går inte att jämföras med någon annan isättningsmetod, utan den måste upplevas.
Välkommen att boka tid hos oss för konsultation!


Hos oss på The Look kan du ta hål i öronen

Hos oss på The Look kan du ta hål i öronen på ett säkert och enkelt sätt. Vi använder Blomdahl Medical Ear Piercing, som är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material. Hålltagningsörhängena är inte bara vackra smycken – de är också utformade för att hålet skall läka på bästa sätt. Endast medicinska och hudvänliga material används. Därmed minimeras risken för allergiproblem. Du kan välja mellan flera olika typer av örhängen vid håltagningen; Medical Plastic och Golden & Silver Titanium. Vi har en i personalen som är certifierade i öronhåltagning. Drop- in i mån av tid.

Har Ni några frågor om håltagning är Ni välkomna att kontakta oss 013-140403


Följ oss gärna på Instagram för att ta del av det senaste på studion