STUDIO e-hair, NIVÅ

Välkommen till Nivå

Flexibla öppettider!

Vi välkomnar Amanda tillbaka från föräldraledigheten! Hon jobbar sin första dag på måndag den 25 mars. Ni bokar tider hos Amanda på bokadirekt eller på 011-128989.

Det är med glädje vi nu kan berätta att vi har bytt namn från ”Zalong Nivå” till ”STUDIO e-hair, Nivå”.
STUDIO e-hair familjen växer så det knakar! För att sluta samman våra studios kommer vi nu att gå under samma namn. Undertitlarna Lounge, The Look, Nivå, Skeninge och Art finns för att skilja oss åt.

Välkommen att vara med på denna nya spännande resa och vi ser fram emot ditt nästa besök!

Vi erbjuder Hairtalk extensions

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hairtalk-1.jpg

Vi arbetar och samarbetar med Hairtalk extensions. Hairtalks hårkvalitet är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvaliteten håller omsättning efter omsättning! Hairtalk är även etisk handlat hår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet. Hairtalk erbjuder 27 exklusiva grundfärger som gör det möjligt för dig att kombinera håret till hundratals unika nyanser. Håret finns i 3 längder.

Patenterat tejpsystem

Hairtalks speciella tejp är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår, alla kan alltså bära Hairtalk! Tejpen går inte att jämföras med någon annan isättningsmetod, utan den måste upplevas.


Välkommen att boka tid hos oss för konsultation!

Följ oss gärna på instagram för att ta del av det senaste på studion