STUDIO e-hair, NIVÅ

Välkommen till Nivå

Flexibla öppettider!

Det är med glädje vi nu kan berätta att vi har bytt namn från ”Zalong Nivå” till ”STUDIO e-hair, Nivå”.
STUDIO e-hair familjen växer så det knakar! För att sluta samman våra studios kommer vi nu att gå under samma namn. Undertitlarna Lounge, The Look, Nivå och Skeninge finns för att skilja oss åt.

Välkommen att vara med på denna nya spännande resa och vi ser fram emot ditt nästa besök!

Vi erbjuder Hairtalk extensions

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hairtalk-1.jpg

Vi arbetar och samarbetar med Hairtalk extensions. Hairtalks hårkvalitet är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvaliteten håller omsättning efter omsättning! Hairtalk är även etisk handlat hår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet. Hairtalk erbjuder 27 exklusiva grundfärger som gör det möjligt för dig att kombinera håret till hundratals unika nyanser. Håret finns i 3 längder.

Patenterat tejpsystem

Hairtalks speciella tejp är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår, alla kan alltså bära Hairtalk! Tejpen går inte att jämföras med någon annan isättningsmetod, utan den måste upplevas.
Välkommen att boka tid hos oss för konsultation!


Hos oss på Nivå kan du ta hål i öronen

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är blom-1.jpg

Hos oss på Studio e-hair, Nivå i Norrköping kan du ta hål i öronen på ett säkert och enkelt sätt. Vi använder Blomdahl Medical Ear Piercing, som är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material. Hålltagningsörhängena är inte bara vackra smycken – de är också utformade för att hålet skall läka på bästa sätt. Endast medicinska och hudvänliga material används. Därmed minimeras risken för allergiproblem. Du kan välja mellan flera olika typer av örhängen vid håltagningen; Medical Plastic och Golden & Silver Titanium. Vi har en i personalen som är certifierade i öronhåltagning. Drop- in i mån av tid.

Har Ni några frågor om håltagning är Ni välkomna att kontakta oss 011-12 89 89


Följ oss gärna på instagram för att ta del av det senaste på studion