STUDIO e-hair, LOUNGE

Välkommen till LOUNGE

Öppettider: Mån-Fre 09-18, Lör 09-14

Hos oss njuter du av en underbar hårbottenmassage

Varför ska man göra en hårbottenmassage?

Hårbotten är inte enbart centrum för tusentals hårsäckar utan är även ett område där muskler, nervsystem och lymfkärl med viktiga funktioner är belägna. En hårbottenmassage ökar blodcirkulationen, drar ut spända muskler och stimulerar nerver och lymfkärl.
Stress är en av huvudorsakerna till att hårbotten kommer ur balans. Vi oroar oss och spänner axlar, vilket hämmar blodcirkulationen. Detta kan resultera i att hårsäckar, talgproduktion och cellavlagringar kommer i obalans. Spända muskler och nerver ger ofta spänningshuvudvärk.
Vid olika typer av hårbottens problem, som mjäll, irriterad hårbotten, håravfall och dylikt hjälper hårbottenmassagen med anpassad kur hårbotten att komma i balans igen.
Stress påverkar hårbotten mer än vi tror. Ett vant öga kan genom att titta i hårbotten göra en bedömning om personen stressat den sista tiden. Din hårbotten talar om hur du mår!

Se till att den mår bra! I en vardag av stress varför inte ge dig själv; förutom en skön stund även en avkoppling som ger effekt.

Så går en hårbottenmassage till på salongen

Under tiden som håret schamponeras är stolens inbyggda ryggmassage igång. Efter att utvald KUR för ditt hårs behov applicerats, börjar hårbottenmassagen utföras.

Hårbottenmassagen består av 5 olika moment i följd som upprepas 3 gånger:
* muskelutdragande
* blodcirkulations ökande
* lymfstimulerande tryckmassage
* nervstimulerande
* muskelavslappnande

Följ oss gärna på Instagram för att ta del av det senaste på studion