STUDIO e-hair, Personal


Team Lounge


Studio e-hair Lounge, Klara

Klara
Frisör/Studioansvarig på Lounge

Klara är en entusiastisk, detaljinriktad frisör med glimten i ögat. Hållbara färger med en naturlig touch och rörelse där utväxten lyser med sin frånvaro har blivit hennes signum. Hon har en förkärlek att förstärka drag och ett öga att skapa detaljer som tar fram just dig. Klara är ambassadör för Kerastase och älskar att med hjälp av rätt produkter sätta pricken över i.


e-hair lounge emilia

Emilia
Frisör på Lounge

Emilia är en nyfiken och lyhörd frisör som man känner sig trygg hos. Hon har djupa kunskap i att klippa lockiga hår, med ett öga för rätt form och teknik styla fram dem. Vi har sett många få sina lockar i en helt ny förstärkt version. Hennes skapande sida använder hon gärna i färgningar med olika nyanser för att skapa liv och spel.


Ellen
Frisör på Lounge
(Föräldraledig)

Ellen är den nyfikna, positiva frisören som älskar mötet med människor. Att få någon att känna sig som sin bästa version brinner hon extra för. Hon älskar variationen i yrket och möjligheten att förändra, vare sig det är en makeover eller en mindre detalj. Kombinationen att knyta samman en färgning med en schysst frisyr är hennes styrka.


Emelie
Frisör på Lounge

Emelie är en omhändertagande frisör som uppmärksammar just dina önskemål. Hon brinner för att kunna förstärka och förändra hår med hjälp av extensions som blivit hennes signaturbehandling. När hon får knyta samman det med kreativa färger är hon i sitt esse.


Team The Look


sofia_thelook

Sofia
Studioansvarig på The Look

Sofia är studioansvarig på the look och har koll på butik och webbshop. Hon är ankaret i teamet med ett öga för detaljer och struktur. Hon har svaret på alla frågor och hjälper mer än gärna till att hitta rätt produkter för just dig.


jessica_thelook

Jessica
Frisör/Color Specialist på The Look

Jessica är teamets tekniska, detaljinriktade frisör som har en djup kunskap i yrket. Den tillsammans med sin pedagogiska sida har hon använt i sin roll som handledare där hon utbildat många nya stjärnor. Jessica arbetar även som färgtekniker för L’Oréal proffessionell, vilket speglar sig i färger i perfektion på salongen. Utbytet av upplevelser och kunskap med kunder brinner hon mycket för.


Rebecca_elev_på_Studio_The_Look

Rebecca
Frisör på The Look

Rebecca är den drivna frisören som älskar att skapa. Yrket passar hennes kreativa sidor mer än väl där hon brinner för att kunna lyfta fram just dina bästa drag. Hennes kreativa fingrar och tekniskt noggranna sidor använder hon mer än gärna i frihandstekniker som blivit hennes stora styrka och passion.


sabina_thelook_skeninge

Sabina
Frisör på The Look och Skeninge

Den glada erfarna frisören som vart med sen start. På ett omhändertagande och pedantiskt sätt ser hon till att du blir just din bästa version. Hon brinner för mötet och familjära relationen man bygger upp. Sabina är bred i sin kunskap, hennes kreativa sätt att arbeta på använder hon gärna att utmana sig själv i tävlingar. Där har avantgarde blivit hennes kategori.


Jonna_frisör_på_Studio_The_Look

Jonna
Frisör på The Look

Jonna är den glada frisören som har nära till skratt. Hon är kreativ ut i fingerspetsarna och ser varje behandling som ett konstverk hon får skapa. Hon älskar att förändra med färg och se leendet på kundens läppar när de går ut från salongen.


Kesten på Studio e-hair

Kesten
Frisör på The Look

Ägaren bakom ehair studios som svetsar samman teamen. Frisörernas mentor med svar på allas frågor. Med en gedigen kunskap och många år i branschen ser han till att förmedla vidare den i hans team. Idag arbetar han mestadels administrativt.


Lotta_frisör_på_Studio_The_Look

Lotta
Frisör på The Look

Lotta är den sociala, och lyhörda frisören med härlig energi. Hon brinner för mötet med människor och att se till att upplevelsen hos henne blir så bra som möjligt. Lotta har en bred kunskap och ser noggrant till att vare sig du vill underhålla en befintlig frisyr/färg eller testa på något helt nytt komma med förslag. När man skapar någonting tillsammans och förstärker är hon i sitt esse.


racka_thelook

Racka
Frisör på The Look

Racka är den noggranna frisören som har många års erfarenhet både som frisör och tidigare salongs ägare. Hon brinner extra mycket för kundbemötande och helhetsupplevelse. Med sin breda kunskap ser hon gärna till att du lämnar vår studio 110% nöjd.


esther_thelook

Esther
Frisör på The Look

Esther är en glad positiv frisör i teamet som som alltid har kunden i fokus. Att få skapa och skräddarsy efter önskemål är hennes styrka. Variationen genom dagarna och mötet med människor passar henne som handen i handsken. Esther brinner extra för färgbehandlingar med stor förändring.


Emma
Elev på The Look

Emma är den glada och positiva tjejen som går sitt andra år på frisörutbildningen. Hon älskar redan sitt framtida yrke och ser fram emot att utveckas ännu mer. Hon är noggrann och har ett extra stort intresse för färgförändringar.


Team Nivå


e-hair nivå, Lina

Lina
Frisör/Studioansvarig på Nivå

Lina är den sociala frisören som lyhört fångar upp dina önskemål och uppskattar just mötet med människor. Hon arbetar gärna med färg på långa hår men är även en fena på permanent.


e-hair Nivå, Kajsa

Kajsa
Frisör på Nivå

Kajsa är den inlyssnande lugna frisören med ett öga för det kreativa skapandet. Hon klipper gärna korta herrfrisyrer där man kan göra stora förändringar på detaljnivå. Skapandet uttrycker hon även gärna i uppsättningar.


marie_niva

Marie
Frisör på Nivå

Marie är den erfarna frisören med djup kunskap och som hon använder genom att hitta det bästa för varje person. Med gedigen kännedom om hår och hårbotten ställer hon en grundlig diagnos och guidar dig rätt. Klippningar, permanent samt volymbehandlingar har blivit hennes signum. Hon brinner för att skapa ett förtroende och har genom åren skapat långa kundrelationer.


yvonne_niva

Yvonne
Frisör på Nivå

Yvonne är den trygga, erfarna frisören. Hon har många år av kunskap och anpassar noggrant och inlyssnande på dina önskemål. De fina banden hon knutit med kunder genom åren värderar hon högt. Hon brinner lite extra för klippningar, i alla dess former


olivia_thelook

Olivia
Frisör på Nivå

Olivia är den glada frisören som alltid ser det positiva. Hon är i sitt esse när det är dags för förändring. Stora förvandlingar, allra främst ljusa färger så som slingor eller frihandstekniker är hennes favoritdel.


elizia_ehair_niva

Elizia
Elev på Nivå

Elizia är den noggranna, lugna blivande frisören med en stor nyfikenhet. Hon är i starten av sin utbildning och ser med spänning fram emot att utvecklas inom yrkets alla delar.


anna_thelook_niva

Anna
Frisör på Nivå

Anna är den lyhörda, engagerade frisören med ett handlag för uppsättningar. När hon får skapa vackra uppsättningar inför din speciella dag är hon i sitt esse. Anna älskar variationen i yrket, men göra stora förändringar med långa blonda hår är en av hennes favoritdelar.


Amanda_Ekerbrandh_zalong_niva

Amanda E
Föräldraledig Nivå

Amanda är en lyhörd och lättsam frisör som alltid sätter kunden i fokus. Att kunna skapa stora förändringar med både färg och frisyr är någonting som hon brinner extra för. Så är du i tankarna på förändring är Amanda där och hejar på och tipsar!


Team Skeninge


sabina_thelook_skeninge

Sabina
Frisör/Studioansvarig på Skeninge

Den glada erfarna frisören som vart med sen start. På ett omhändertagande och pedantiskt sätt ser hon till att du blir just din bästa version. Hon brinner för mötet och familjära relationen man bygger upp. Sabina är bred i sin kunskap, hennes kreativa sätt att arbeta på använder hon gärna att utmana sig själv i tävlingar. Där har avantgarde blivit hennes kategori.


elin_skeninge

Elin
Frisör på Skeninge

Elin är den noggranna frisören som är en stjärna på att fånga upp dina önskemål. Hon älskar att få vara kreativ där den ena dagen inte är den andra lik, tack vare alla fantastiska kunder. Att få träffa människor och mötet med de är någonting som Elin värderar högt.


hanna_ehair_skeninge

Hanna
Elev på Skeninge

Hanna är vår nyfikna, engagerade frisör som älskar att få gå utanför boxen med experimentella klippningar. Detaljinriktad och noggrann gillar hon att utvecklas och lära sig nya tekniker. Hanna blir extra glad när hon är får skapa med regnbågens färger.