BRIGHT CRYSTAL

Att varva breda och tunna slingor som suddas in mot den egna botten, något som blivit en av årets stora favoriter!☀️

Ett år hade gått sen den senaste färgningen och det var dags att lyfta upp slingorna. Vi valde att varva breda partier för att ”bryta upp” de mörkare partierna med tunnare för ett naturligt skimrigt intryck.

Med en inramning kring hårfäste och ansikte får den blonda färgen extra liv. Botten skuggades och längderna nyanserades till en sval, naturlig beige🤍

Frisör: @stylebyklaras

.
.

.

#lorealproffesional#lorealpro
#lorealcolor#lorealcolorista#studioblond#dialight ##hair2023#daretoshine#coldblonde#blondabsolu#cicaextreme#ghd#ghdscandinavia#faceframe#kerastase#blondabsolu#daretoshine#beigeblonde#layers#crystalblond#studioehair#studioehairlounge#blondehair#coolblond#frisör#frisörlinköping